Muzičari za Anju i Dunju skupili 530.000

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 28. novembar 2019. (foto Sky production) – Na zabavi muzičara, održanoj u sredu uveče u bujanovačkom restoranu „Keče“, za lečenje Dunje Milanović i Anje Stojmenović prikupljeno je rekordnih 530.000 dinara.

Humanu nameru organizatora ovog događaja, bujanovačkih muzičara Miloša Cvetkovića Degola i Ivana Lazarevića Kapice, da se pomogne dvema devojčicama koje se bore protiv teških bolesti, zdušno su podržale njihove kolege muzičari i prijatelji o čemu svedoči prikupljena svota.

-Mislim da možemo da budemo zadovoljni sumom koju smo skupili. Najbitnije je da se pomogne Anji i Dunji i njihovim roditeljima u nedaćama koje su ih zadesile. Ponosan sam na humanost kolega i svih ostalih koji su donirali novac, ustupali prostor, opremu, sve što je bilo potrebno, kaže za Bujanovačke Miloš, inače pevač lokalnog Maximo benda.

Kao najzaslužnije za uspeh humanitarne akcije i najveće donatore Miloš je izdvojio bendove Algoritam, Rebus i Imperija, zatim restoran „Keče“, Sky Production, Mix Music Bujanovac, Gale Ton Vranje, trubače Vranjski merak i Seoskog pesnika Miroslava Veličkovića.

-Novac ćemo podeliti i već danas uručiti roditeljima devojčica, rekao je Miloš.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *