Zufo iz Valjeva počinje pohod na Prvu futsal ligu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 5. februar 2020. – KMF Zufo, posle dvomesečne zimske pauze, u petak (7. februar) nastavlja pohod ka Prvoj futsal ligi gostovanjem u Valjevu, gde ih čeka ekipa RB.

U nastavak takmičenja Druge futsal lige klub iz Bujanovca ulazi sa istim ambicijama i ciljem kao na početku sezone, a to je plasman u elitno društvo futsal klubova u Srbiji.

Cilj je ostao isti, ali ne i igrački kadar, već će za Zufo na premijeri u Valjevu prvi put nastupiti pojačanja pristigla tokom  pauze, za koja u klubu veruju da su poslednji delovi slagalice i ono što je nedostajalo za ostvarenje planova.

Ekipu su pojačala četiri igrača koja su do sada nastupala za klubove u Prvoj ligi  – Slaviša Milenković i Nikola Dodić iz KMF Vranje i tandem iz Jastrebca iz Blaca – Jovan Cvetanović i Nikola Micić.

Od njih se očekuje da podignu kvalitet bujanovačkog tima na viši nivo, s obzirom da je prvi deo sezone Zufo završio na petom mestu na tabeli, ali ipak sa samo četiri boda zaostatka za prvoplasiranom Ivanjicom.

Koliko je uprava kluba pogodila sa pojačanjima, koji među ljubiteljima i poznavaocima futsala važe za kvalitetne igrače, moći će da se nasluti već posle meča u Valjevu.

Sve osim pobede u duelu sa jednim od slabijih timova u jesenjem delu prvenstva RB-om, koji je trenutno na desetom mestu sa 13 bodova, bio bi veliki neuspeh.

Utakmica se igra u petak od 18 časova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *