Učiteljica iz Bujanovca na poslaničkoj listi SPS

Bujanovac, Vranje, 6. mart 2020. (Foto FB)- Među kandidatima SPS-a iz Vranja za narodne poslanike u Skupštini Srbije na predstojećim izborima nalazi se i Bujanovčanka Milena Marinković.

Milena Marinković je od oktobra 2018. direktorka vranjske OŠ “J.J. Zmaj”, odakle je došla sa mesta profesora razredne nastave u Školi “B. Radičević” Bujanovac.

Osim nje, kandidati za poslanike SPS iz Vranja su Zoran Antić, Dejan Ilić i Marija Aleksandrov, potvrđeno je u četvrtak na konferecniji za medije u ovoj stranci, prenosi VranjeNews.

Antić je aktuelni šef Vranjskih socijalista i državni sekretar u Ministasrtvu rada, Ilić je diplomirani inženjer poljoprivrede i republički inspektor za zaštitu životne sredine, a Marija Aleksandrov advokatica koja pokriva područje Trgovišta, Hana, Bujanovca i Preševa.

Šef socijalista Zoran Antić kazao je da u pogledu liste za lokalne izbore “traju konsultacije s ciljem dolaženja do najboljeg sastava liste”.

– Pošto sam kandidat za narodnog poslanika pretpostavljam da neću biti na čelu liste iz nekih objektivnih razloga, ali i iz nekih subjektivnih – kazao je Antić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *