fbpx

Od 18. marta na Bujanovačkim najvažnije vesti i na albanskom jeziku

Bujanovac, 17. mart 2020. – Poštovani čitaoci,
Bujanovačke, kao medij koji radi u javnom interesu svih građana, od srede 18. marta će sve važne vesti, pre svega vezane za vanredno stanje i korona virus u našem gradu, objavljivati i na albanskom jeziku.
Portali Bujanovačke, si medium i cili punon në interes publik të të gjithë qytetarëve, së shpejti do t’i publikoj edhe në gjuhën shqipe të gjitha lajmet me rëndësi të cilat para së gjithash ndërlidhen me gjendjen e jashtëzakonshme dhe me zhvillimet rret koronavirusit COVID-19.
Hvala na poverenju
Ju faleminderit për besimin tuajOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.