Kamberi: Svi lokalni političari zajedno protiv korone, osim jednog

Bujanovac, 15. april 2020. – Predsednik Opštine Bujanovac Šaip Kamberi ocenio je da su sve lokalne stranke, njihovi lideri i članstvo, bez obzira da li su na vlasti ili u opoziciji, ujedinjene u zajedničkoj borbi protiv pandemije korona virusa.

Međutim, samo jedan lider i u ovo vreme vodi kampanju, a radi se o Nagipu Arifiju, predsedniku Demokratske partije (DP), rekao je Kamberi za Bujanovačke.

On Arifiju zamera što u političke svrhe upotrebljava činjenicu da je račun opštine nekoliko dana u blokadi, o čemu su Bujanovačke pisale. Kamberi je za naš portal najavio veoma skoru deblokadu računa.

Kao primere dobre saradnje Kamberi je spomenuo naprednjake i Nenada Mitrovića, Alternativu Arbera Pajazitija, inače opozicionare i ljute protivnike aktuelne vlasti na čijem je čelu Partija za demokratsko delovanje (PDD) predsednika opštine:

-Sa Mitrovićem imamo izuzetnu komunikaciju, pomaže sa pozicije narodnog poslanika, a njegovo članstvo se ponudilo za svaku vrstu pomoći. I sa Pajazitijem smo na sastanku dogovorili da dok traje vanredno stanje ostavimo politiku po strani, a na saradnji se zahvaljujem i romskim strankama- kaže Kamberi.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!

Lokalni i parlamentarni izbori u Srbiji trebalo je da se održe 26. aprila, ali su odloženi zbog pandemije.

Kamberi je otkrio i da je u sredu telefonom razgovarao sa Gentom Cakajem, ministrom inostranih poslova Albanije, koji je obećao pomoć Bujanovcu:

Nismo pričali o konkretnoj pomoći, ali je svaka dobrodošla – kaže Kamberi.

On je naglasio da je lokalna samouprava od resornog ministarstva dobila po 1.200 maski i pari rukavica, koje će biti podeljene mesnim zajednicama i zaposlenima u javnoj upravi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *