Gradonačelnik Gnjilana: Kurti mrzi srpski Plazma keks, ali voli srpske testove za koronu

Haziri u Bujanovcu (Foto arhiva Titulli.com)

Bujanovac, 21. april 2020. (Foto arhiva: Haziri u Bujanovcu) – Gradonačelnik Gnjilana i zamenik predsednika Demokratskog saveza Kosova (DSK) Lutfi Haziri uporedio  je 1000 testova za korona virus koje je   Srbija donirala Kosovu  sa plazma keksom.

Kurti je ranije plazmu proglašavao neprijateljskim proizvodom, da bi sada ovu donaciju Srbije gledao kao humanitarni čin – rekao je Haziri za prištinski KlanKosova.

Haziri, poput većine političara na Kosovu, ne gleda blagonaklono na gest Srbije, za razliku od odlazećeg premijera Albina Kurtija koji je donaciju okarakterisao kao  ‘humanitarni čin’.

Prema rečima Hazirija, koji je čest gost Bujanovca gde ima brojne prijatelje, Kosovo se “neprestano ponaša inferiorno prema Srbiji”, dok su testovi, kako je procenio, zastareli.

-Testovi doneti iz Ruske Federacije u Srbiju nisu upotrebljivi, jer je ta metodologija rada sa uzorcima za Covid 19 veoma stara i traje dugo. Ako je to tačno, imamo humanitarni spektakl Srbije, a ne humanitarni čin – kaže Haziri.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *