Direktor Komunalca uživa na moru dok predsednik obilazi gradilišta

Bujanovac, 3. septembar 2020. (Foto FB) – Albansko primorje je ovog leta zbog pandemije postalo omiljena destinacija turista iz Srbije, pa mu nije odoleo ni čelnik JP Komunalac Ruždi Halili, funkcioner vladajuće Demokratske partije Nagipa Arifija, predsednika opštine Bujanovac.

Halili nije odoleo ni modi „kačenja“ na Fejsbuk slika sa letovanja (u čelu stola desno, u plavoj majci), pa je tako na njegovoj stranici 30. avgusta osvanula idilična fotka sa neke, reklo bi se, jahte, ili nekakve terase, dok se plavi Jadran talasa.

Svaki čovek ima legitimno pravo da letuje, pa tako i Halili, ali postoji i kategorija koja se zove etika, posebno važna za javne funkcionere koji su položili zakletvu da će raditi u interesu svih nas.

On je krajem jula došao na čelo Privremenog organa JP Komunalac, sa ciljem da sredi stanje u ovoj devastiranoj firmi, obećavši kao prvi cilj sređivanje vodosnabdevanja u Bujanovcu i okolini.

Vodosnabdevanje se unormarilo, ali ne i celokupna situacija u preduzeću, o smeću po gradu da se i ne govori.

Komunalne prilike u Bujanovcu daleko su od dobrih a veliki deo radnika preti tužbama.

Pa čak i da se radi o uzornoj firmi, utisak je da nije u redu da njen čelnik posle samo mesec dana provedenih na poslu ode na more, umesto da se solidariše sa svojim zaposlenima.

Samo, dakle, mesec dana po postavljenju, direktor je iskoristio lepo vreme da skokne do okoline Skadra na kupanje, umesto da zasuče rukave i rešava probleme.

I to u trenutku kada njegov šef, predsednik svih nas koji ga je i postavio na dužnost, obećava „krv, suze i znoj“ i neumorno obilazi gradilišta.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *