Kamberi: Mogu da nas kažnjavaju, ali zastavu ne menjamo

Bujanovac, 12. septembar 2020.(Foto: Kamberi i Mustafa/FB)- Prijava protiv Ragmija Mustafe zbog isticanja albanske zastave je politički motivisana. Mogu da nas kažnjavaju, ali zastavu ne menjamo, objavio je narodni poslanik Šaip Kamberi.

On smatra da “nekim državnim strukturama” smeta uspeh i angažman Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) i predsednika Mustafe oko nabavke i podele udžbenika iz Albanije.

-Navod iz prijave da je Mustafa načinio prekršaj zbog podizanja zastave Albanije je glupost. Problem nije u zastavi, već u pokušaju nametanja druge zastave. Prema tome, tužba se može podneti, novčana kazna može se izreći, ali zastava se neće promeniti, objavio je Kamberi na FB.

 

 




One thought on “Kamberi: Mogu da nas kažnjavaju, ali zastavu ne menjamo

  1. rados

    Nemas pravo da zastavu istices jer je to zastava Albaniije.To je kaznjivo delo po ustavu Srbije.Mozes zastavu Srbije i treba jer ti si gradjanin Srbije i treba da postujes svoju drzavu.Ako si toliko patriota sto ne napustis i idi da zivis na Kosovu ili u Albaniju.Ali neces je uzivas u redovnu penziji koja je bolja i od Kosova i Alnanije besplatno zdravstvo skolstbo i puno drugih benificija.Blatis Srbiju gde zivis a koristis sve benificije koje pruza.Ne da treba da te kazne nego treba da te proteraju iz Srbije.Jer svuda u demokratskom svetu je tako

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *