Pretnje i uvrede na račun Bujanovačkih posle teksta „Lekcija profesora Kamberija“

Piše: Redakcija

Komentar „Zorana Živkovića“ na portalu

Bujanovac, 30. oktobar 2020. – Naš jučerašnji tekst „Lekcija profesora Kamberija“ izazvao je veliku pažnju ne samo lokalne javnosti, što se može videti i po komentarima na našoj FB stranici, kao i na samom portalu.

Međutim, jedan od čitalaca sasuo je niz uvreda i pretnji na račun Bujanovačkih, a posebno autora teksta i urednika portala Nikolu Lazića.

Ove komentare potpisuje osoba koja se predstavlja kao Zoran Živković, iako je jasno da se radi o lažnom profilu na Fejsbuku, što nikako ne umanjuje ozbiljnost njegovih uvreda i pretnji.

Bujanovačke na njegove komentare gledaju kao napad u uvredu ne samo na našu redakciju, već na sve medije koji rade u javnom interesu.

Redakcija smatra da se ovakvom vrstom javnog govora, posebno u osetljivoj sredini kakva je jug Srbije, crta meta na čelo članovima redakcije, pa će Bujanovačke zaštitu potražiti od nadležnih organa.

Komentar na našoj FB stranici

Od njih takođe očekujemo da otkriju pravi identitet „Zorana Živkovića“.

Takođe ćemo o svemu obavestiti i novinarska udruženja, kao i domaće i međunarodne organizacije.

 
One thought on “Pretnje i uvrede na račun Bujanovačkih posle teksta „Lekcija profesora Kamberija“

  1. Prohor663

    Zima 96te. Centar , kafana kod Mare Kuke. Nakon fajronta, ostaju 2 Srbina/2 Albanca uz zvuke Deep Purple i belo vino docekuju novi dan. P.S. ZUAR SHAIP! 🥂❤🍲 (Obracanje u Skupstini Srbije za istorijske knjige i citanke. Shaip – plamicak svetlosti u tamnom domu skupstine Aleksandra Vucica)

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *