Mitrović: Arsić je davno prošlo vreme, polažem račune samo građanima

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 2. decembar 2020. – Narodni poslanik i šef SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović, u odgovoru Saši Arsiću, kaže da polaže račune samo građanima i da oni ocenjuju na izborima da li je radio dobro ili ne. Njegov stav o poslaniku Šaipu Kamberiju i svim ostalim albanskim liderima, kaže Mitrović, dobro je poznat svima.

Mitrović je ocenio da su Saša Arsić i politika koju on vodi „davno prošlo vreme“ za Bujanovac i da je to nešto što ide u korist svih građana opštine.

-Isti taj Saša Arsić je do juče bio u koaliciji sa Kamberijem u opštinskoj vlasti. Sa istim Kamberijem koji je u Tirani insistirao da se potpiše politička deklaracija kojom se Srbi izopštavaju iz lokalne vlasti u Bujanovcu – kaže Mitrović.

O Kamberiju, „koalicionom partneru Saše Arsića koji radi to što radi“, više puta je javno govorio, dodaje, i svi znaju šta misli o njegovom delovanju.

Arsić je, inače, javno pitao naprednjačkog poslanika zašto nije reagovao na Kamberijev govor u Skupštini Srbije, kao i na isticanje zastave Albanije na zgradi Opštine u Bujanovcu.

-Što se zastave tiče, državna zastava u Domu zdravlja je zadnjih 15 godina, koliko su ovu ustanovu vodili Stojanča Arsić i njegov sin Saša, bila u podrumu. Dobro je što je ova ustanova nakon 15 godina istakla zastavu Srbije, što je obaveza po zakonu – kaže Mitrović.

Za raspodelu subvencija za preduzetnike iz Koordinacionog tela Mitrović kaže da nije nadležan.

-Nije Skupština, čiji sam član, raspisivala konkurs, određivala uslove i delila ta sredstva, nego Koordinaciono telo, čiji sam rad više puta kritikovao u prošlosti i iznosio primedbe, za razliku od Saše Arsića. Njemu  očigledno nedostaju benefiti sa lokalnog nivoa iz vremena dok je bio deo vlasti, pa sad kritikuje one sa kojima je do juče sarađivao i koji su ga subvencionisali po raznoraznim osnovama – kaže on.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *