PROMO TEKST

Šta pokloniti devojci za rođendan?

Kada je reč o darivanju bližnjih, nije neophodno da imamo posebne povode kako bismo ih nečim obradovali, možemo to učiniti kada god osetimo potrebu da im pokažemo pažnju. Naravno, podrazumeva se da su određeni datumi, u koje spadaju rođendani, prilika za poklanjanje koja se ne propušta.

Dame su one koje se posebno raduju poklonima, a naročito onda kada oni dolaze od voljenog muškarca. U sledećim redovima saznajte šta je ono čime možete oduševiti svoju lepšu polovinu.

#1 Zajedničke fotografije u pažljivo odabranom albumu

Pokloni koji posebno usrećuju žene su oni koji imaju određenu sentimentalnu vrednost i bude prijatne uspomene, a ovo je upravo ideja za takav poklon.

Ukoliko se odlučite da vaš izbor bude profesionalna izrada fotografija online način poručivanja ove usluge omogućiće vam da kreirate ovaj poklon iz udobnosti svoga doma i da na kraju dobijete odabrane fotografije u željenom albumu na svoju kućnu adresu.

Na ovaj način sačuvaćete zajedničke uspomene od zaborava, a oduševljenje vaše devojke kada se kroz fotografije priseti svih lepih momenata iz prošlosti sigurno neće izostati.

#2 Ručni sat – praktičan aksesoar koji će upotpuniti njen outfit

Za većinu dama jedan od najboljih poklona je upravo ručni sat. Bez obzira na to što moderni telefoni omogućavaju da jednostavno saznamo informacije o vremenu, časovnici i dalje nisu izgubili na značaju, jer su u međuvremenu postali i važan modni dodatak.

Važno je samo da u vidu imate stil svoje lepše polovine, kako bi sat bio rado nošen poklon. Ukoliko preferira sportsko odevanje, odličan izbor su danas veoma popularni sportski satovi, a ako je njen stil jednostavan i neupadljiv i ukoliko ne voli krupniji aksesoar, treba razgledati klasične modele časovnika, bez istaknutih detalja.

#3 Organizer za šminku – koristan poklon za svaku damu

Poznato je koliko ženski pol uživa u ulepšavanju, a najdominantiji deo takvih rituala čini upravo šminkanje. Zato je odlična ideja za poklon upravo organizer za šminku, kako bi vaša voljena sve proizvode koje koristi za šminkanje stavila tako da izgledaju pregledno i uvek joj budu pri ruci.

Ima različitih vrsta organizera, od onih otvorenih, do onih namenjenih putovanjima, većih i manjih dimenzija, a pošto vi najbolje poznajete svoju izabranicu, možete pretpostaviti kakav organizer je idealna opcija za nju.

#4 Njen omiljeni parfem – znak da je dobro poznajete

Parfemi su takođe nešto čemu se žene i te kako obraduju, ali je neophodno da pogodite prave mirisne note. Prednost kupovine poklona ovog tipa partnerki nalazi se u činjenici da verovatno dobro poznajete njen ukus, pa prostor za grešku skoro da i ne postoji.

Ukoliko niste sasvim sigurni da ćete napraviti pravi izbor i da će miris koji izaberete biti rado nošen, bolje je da se odlučite za sigurniju opciju. U suprotnom, novac ćete potrošiti, a oduševljenje će izostati, čak može nastupiti i neprijatnost ukoliko se vaša lepša polovina oseti kao osoba koju ne poznajete dovoljno.

#5 Knjige za lični razvoj – za damu koja želi da unapredi svoj život

Ovakvi pokloni mogu biti izuzetno korisni jer podstiču na preispitivanje načina na koji vodimo život i pružaju drugačije perspektive, a to je definitivno jedan od najboljih poklona koji možete dati svojoj voljenoj osobi.

Naslovi koji se bave psihologijom mogu biti veoma korisni u različitim područjima života – prijateljskom, ljubavnom, poslovnom, zatim kada je reč roditeljstvu, ličnim promenama i sl, pa je zaista pregršt knjiga među kojima možete birati adekvatan poklon.

Naravno, treba biti obazriv sa odabirom naslova jer čak najbolje namere mogu biti pogrešno shvaćene ukoliko se ne nalaze u odgovarajućem obliku iz ugla onog kome su namenjene.

#6 Tehnika – veliko i raznovrsno područje za odabir poklona

Kada se kaže tehnika, obično se misli na telefone, kompjutere, tablete i slično. Ukoliko ste planirali da svoju izabranicu počastite nečim od navedenih proizvoda, verovatno ste utvrdili da je to ono što joj najviše treba i planirali tako nešto na vreme.

Međutim, to mogu biti i pokloni kakve su slušalice, handsfree, različiti gedžeti, a ono čime takođe možete obradovati svoju lepšu polovinu jesu aparati namenjeni stilizovanju kose. Kvalitetna presa za kosu ili fen, zatim figaro koji omogućava pravljenje savršenih lokni, pokloni su koji će dobro doći skoro svakoj dami.

Nadamo se da smo vas inspirisali da odaberete najprikladniji poklon za svoju dragu, te da će poklon ispuniti sva njena, a i vaša očekivanja. Upriličite atmosferu za pamćenje i darujte poklon uz nekoliko spontanih reči namenjenih njoj i nema sumnje da će to biti rođendan koji će dugo pamtiti.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *