Bujanovac pozdravlja dr Kona i Krizni štab

Bujanovac, 20. mart 2021.- Nekoliko čitalaca javilo nam se u subotu ujutru fotografijama koje vidite, a jedan od njih poslao je i poruku iz naslova- Pozdrav za Kona iz Bujanovca.

Kao što možete i videti, slike pokazuju sav apsurd mera Kriznog štaba koje pogađaju sve osim onoga kome su namenjene, dakle korone, i po kojima neko može da radi a neko da stavi katanac.

Redovi ispred pošte i banke, za koje nisu krivi ni građani, ni radnici u ovim ustanovama, nameću nekoliko ozbiljnih pitanja Kriznom štabu.

Glavno od njih je da li je prenos korona infekcije verovatniji u jednom ovakvom redu, ili na kiosku brze hrane, restoranu gde za stolom ne sedi više od četvoro, farbari, prodavnici elektro i vodovodnog materijala, butiku, poslastičari, i u svakom drugom objektu kome je od 16. marta zabranjen rad?

Da ne spominjemo fotografije koje se šire društvenim mrežama iz velikih trgovinskih lanaca, gde je gužva kao pred sudnji dan.

Lidl u Čačku 18. marta (foto FB)

I gde može da se kupi sve ono što i u malim zatvorenim radnjama. Da uprostimo, zašto one ne rade a ovi veliki mogu? Da li obezbeđenje na ulazu ne dozvoljava ulaz koroni?

Ako do sada nije poludeo od besparice, politike i drugih demona, ovaj narod poludeće od zatvaranja i ograničenja.

A uz to i ostati bez posla i para.

Zato, Krizni štabe, gledaj ove slike i čitaj ove redove iz Bujanovca, a verujemo da je potpuno isto u svakom gradu u Srbiji.




One thought on “Bujanovac pozdravlja dr Kona i Krizni štab

  1. Blagica

    E ove slike me izludjuju.Cim sam videla bezpotrebne guzve odlucila sam da se vratim kuci i nista nisam kupila.Ispred jednog kafica sam videla grupu,kojoj iznose napolje kafu i pivo.Kod kuce sam najsigurnija.Od pocetka korone postujem sve mere opreza,maska,distanca i jacanje imuniteta (kiseo kupus,luk crni i beli i muz je kupio medicinsku gljivu hericijum ekstrat za opstu otpornost organizma).I posle vakcine ponasacemo se isto.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *