Brnabić u Bujanovcu najavila investitore za Gumoplastiku i Banju

Bujanovac, 26.juli 2021. (Foto FB Nenad Mitrović)- Premijerka Ana Brnabić rekla je da postoje zainteresovani investitori za Bujanovačku banju i Gumoplastiku, kaže za Bujanovačke Nenad Mitrović, šef bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik.

-Prenela nam je da postoje investitori zainteresovani za ove dve firme koje bi trebalo da čine okosnicu lokalnog razvoja, kaže Mitrović.

Brnabić je u subotu boravila u Bujanovcu, ali u svojstvu članice Predsedništva Srpske napredne stranke.

Mitrović kaže da su je ispred stranačkih prostorija sačekali članovi i simpatizeri koji su joj izneli probleme sa kojima se suočavaju u Bujanovcu, pre svega oko infrastrukture, vodosnabdevanja i komunalnih problema poput deponije.

-Velika je stvar za sve nas što je premijerka došla u Bujanovac, najmanje je važno to što je boravila kao stranački funkcioner. Razgovarala je sa građanima, a deponija i vodosnabdevanje su problemi sa kojima se suočavamo svi bez obzira na stranačku pripadnost. Obećala je da će država preuzeti sve da se ovi problemi reše, kaže Mitrović.

Dodaje da je premijerka upoznata sa političkom situacijom u Bujanovcu gde su Srbi, kako je rekao, po nalogu iz Tirane izopšteni iz vlasti.

Sa Brnabić je razgovarao i o predstojećoj izbornoj skupštini SNS.

Ana Brnabić je tokom vikenda boravila u Pčinjskom okrugu gde je u svojstvu premijerke obišla Bosilegrad, V. Han i Vranje.

Na pitanje zbog čega i u Bujanovac nije došla kao premijerka već kao stranački funkcioner, Mitrović kaže da je to pitanje za njen kabinet.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *