Koordinaciono telo okuplja političke lidere Srba u Bujanovcu, tema sastanka misterija

Bujanovac, 31. avgust 2021.- Politički lideri Srba u Bujanovcu dobili su poziv iz Koordinacionog tela na sastanak u četvtak čiji je početak zakazan za 10 sati, ali im nije rečeno o čemu će se razgovarati u prostorijama ove vladine institucije na poslednjem spratu zgrade lokalne samouprave u Bujanovcu.

-Samo su mi saopštili mesto i vreme sastanka, i da će se razgivarati “o aktuelnoj političkoj situaciji u Bujanovcu”-rekao nam je jedan od pozvanih.

Sagovornik pretpostavlja da bi jedna od tema mogla da bude i povratak 13 odbornika srpskih partija u lokalni parlament.

Njemu je rečeno da će sastanku pristustvovati rukovodstvo Koordinacionog tela na čelu sa predsednikom Zoranom Stankovićem.

Kako saznajemo, na sastanak su sigurno pozvani Nenad Mitrović, Stojanča Arsić, Miodrag Milković, Nenad Tasić Tasa i Boban Pavlović.

Koordinaciono telo za tri opštine juga Srbije odavno je izgubilo moć ne samo političkog odlučivanja i služi samo kao transmisija novca koje Vlada usmerava u Bujanovac, Preševo i Medveđu.

Takođe se ne pamti kada su predstavnici ove vladine institucije poslednji put boravili na jugu Srbije, što najbolje govori o njihovom radu i značaju.

Kako su Bujanovačke ranije pisale, lokalni odbor SNS u Bujanovcu zatražio je smenu Zorana Stankovića.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *