fbpx

Mustafa Zavetnicima: „Odjebite fašistička đubrad“


Bujanovac, 3. septembar 2021.
“Odjebite fašistička đubrad” – doslovno je na srpskom jeziku poručio “Zavetnicima” predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Ragmi Mustafa na njihovo saopštenje o himni, koje su Bujanovačke objavile u četvrtak.

Mustafa podseća da je ovo saopštenje potpisao Dragan Nikolić Nika, okružni predsednik „Zavetnika“, koga predsenik NSA naziva “Talibanom iz Vranja”.

Mustafin post na FB sa porukom Zavetnicima

„Ovo je već treći put da mi javno preti klerofašistička politička organizacija koju su formirali naprednjaci, navodno u ime srpskog patriotizma“, kaže Mustafa.

On je ocenio da saopštenje za javnost “Zavetnika” dokazuje njihov “zaostali primitivni mentalitet”, dodajući da poslednji put reaguje na njihovo “ponižavajnje, omalovažavanje i klevete”.

“Razuzdani ološ i društveni i ljudski talog  u srednjevekovnom maniru poput talibana otvara vatru saopštenjima protiv zamišljenog neprijatelja koga treba uništiti”, navodi Mustafa u svojoj FB objavi.

Dodaje da se ne plaši i da neće odustati od svojih ciljeva da služi Albancima Preševske doline:

“Beskorisni ste poput nekih ministara prljave prošlosti”- zaključuje Mustafa.

Tokom prošle nedelje Mustafa i Nikolić su preko “Bujanovačkih” vodili polemiku o inicijativi “Zavetnika” o preimenovanju Pčinjskog okruga u Vranjski.

 
One thought on “Mustafa Zavetnicima: „Odjebite fašistička đubrad“

  1. Slobodan Spasic

    Mustafa,ja nisam nista cuo fasisticko od Zavetnika! Obrnuto ,Vi ste na liniji fasistickog krojenja -velike Albanije !

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.