Arsić: Mitroviću, pitaj Vučića kad će da pokrene Jugokop i GMP

Bujanovac, 24. septembar 2021. Regionalni koordinator Narodne stranke (NS) za Pčinjski okrug Saša Arsić traži od šefa bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića da kaže stanovnicima Bujanovca šta se dešava sa obećanjima njegovog šefa, predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, o ponovnom pokretanju fabrike “Gumoplastika” i klanice Jugokop.

-Narod ovde neće da jede asfalt, nego treba da radi i živi. Samo zadnjih godina iz Kleničkog kraja se zauvek iselilo 15 porodica. Da li oni beže zbog toga što žive u zemlji koja je ekonomski tigar? – pita Arsić putem saopštenja bujanovačkog Opštinskog odbora Narodne stranke, čiji je predsednik.

On je reagovao povodom izjave Mitrovića, koji je i narodni poslanik, o asfaltiranju puteva u Kleničkom kraju, koju su Bujanovačke prenele u četvrtak.

-Od ukupnog budžeta za infastrukturu, koji iznosi 85 miliona dinara, za srpsku zajednicu je izdvojeno 5 milona dinara. Da je novac recipročno podeljen asfaltiralo bi se u svim selima u opštini. U najmanju ruku je sramota da se neko javno hvali time. Da me pogrešno ne shvate Albanci koji ovde žive, nismo mi protiv toga da se rade putevi u albanskim selim, ali kod njih rade puteve, a kod nas biciklističke staze u širini od 2,2 do 2,5 metara – navodi Arsić.

Dodaje da Mitrović kaže kako država radi sve da bolje živimo, a od toga nema ništa.

-A naš predsednik se lupao u grudi i govorio “ne dam Gazivode”, “ne dam Trepču, a šta se desilo svi znamo. Umesto da napravi dogovore za one stvari koje su bitne za normalan život ljudi na Kosovu i Srbiji on se busa u grudi, a na kraju da sve, dok narod ostaje na mukama, kao sada sa tablicama – kaže Arsić.

Gledajući sve to, šta da očekujemo mi ovde u Bujanovcu, zaključuje šef NS u Bujanovcu.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *