Kasni asfaltiranje ulica oko parka, nadležni ne odgovaraju na pitanja Bujanovačkih

Piše: N. Stevanović
Bujanovac, 12. oktobar 2021. Od raskopavanja ulica oko parka i vrtića u Bujanovcu prošlo je više od meseca dana, a asfaltiranje još uvek nije  počelo. Građani ponovo negoduju nezadovoljni brzinom kojom se radovi odvijaju, a nadležni u Opštini ne odgovoraju na pozive i poruke našeg portala.
Znao sam da će tako da bude, kao da grade aerodrom. Više od mesec dana čekamo na asfalt, nismo mogli da prođemo kolima, da ulazimo u dvorišta, a sad opet nigde ništa, osim blata i vode. Izgleda da će biti oboren rekord kad smo mesecima čekali na asfalt u Bore Stankovića – kaže stanovnik Ulice Braće Stošić.
Gde je zapelo sa rekonstrukcijom i kada će početi asfaltiranje Bujanovačke su pokušale da saznaju od načelnice opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj Fazile Azemović, ali ona nije odgovarala na poruke i pozive.
Šef kabineta predsednika opštine Sali Salihi nas je na isto pitanje uputio upravo na  načelnicu Azemović, rekavši da je „ona u toku“.
Po njenim ranijim izjavama za Bujanovačke, da bi se krenulo sa asfaltiranjem bilo je neophodno da najpre JP „Komunalac“ instalira mrežu atmosferske kanalizacije.
Za ovaj poduhvat komunalnom preduzeću su trebale dve nedelje.
Radovi na kanalizacionoj mreži su završeni krajem septembra, a dve nedelje kasnije nije se odmaklo dalje od nasipanja tucanika.
Na licu mesta smo zatekli i određenu količinu ivičnjaka, ali postavljanje nije počelo.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *