Građanske: Velike kompanije nezainteresovane za paketiće siromašnoj deci

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 17. decembar 2021. –Zbog neočekivano slabog odziva velikih nacionalnih kompanija i trgovinskih lanaca, iz organizacije „Građanske incijative“ pozivaju učenike da svako svojom malom donacijom doprinese humanitarnoj akciji prikupljanja sadržaja za novogodišnje paketiće za decu iz siromašnih porodica.

Očekuje se da se učenici bujanovačkih Srednjih škola “Sveti Sava” i “Sezai Suroi” priključe ovoj humanitarnoj akciji, a u školama će biti postavljene kutije za sakupljanje novčanih priloga i ostalih sadržaja za decu.

Mladi iz Bujanovca i Preševa zajedno sa organizacijom “Građanske inicijative”, nedavno su pokrenuli ovu akciju sa ciljem da pomognu i prirede malu radost najmlađim sugrađanima, o čemu su Bujanovačke pisale.

-Kesica smokija, čokoladica, školski pribor, ko koliko može je sasvim dovoljno. Da probamo da usrećimo tu decu i da obuhvatimo što veći broj porodica – poručuju organizatori.

Podsetimo, pojedinci, lokalni privrednici i druge organizacije mogu upaltiti novac za kupovinu sadržaja za paketiće na namenski račun 160-6000000072787-35 u banci “Intesa”.

Igračke, slatkiši i drugi slični sadržaji za decu se mogu donirati u prostorijama Kancelarije za mlade na gradskom trgu u Bujanovcu pozivom na broj telefona 062/8658118.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *