Mitrović: Neću da se valjam u radikalskom blatu

Bujanovac, 6. januar 2022. Šef bujanovačkog odbora SNS-a i narodni poslanik Nenad Mitrović kaže za Bujanovačke da bi bilo kakva njegova reakcija na saopštenje radikala značila da pristaje da se valja u njihovom blatu.

-Nemam reakcije, ne zato što nemam adekvatan odgovor, nego zato što nemam nameru da se valjam u blatu u koje bi da me uvuku ljudi koji ne znaju gde se nalazi Bujanovac, koliko odbornika broji Skupština opštine, koliko odbornika imaju odborničke grupe i tako dalje – kaže Mitrović.

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke je u sredu optužio “narodnog poslanika iz Bujanovca”, ne navodeći Mitrovićevo ime, da mu je važnije mesto u Skupštini Srbije od borbe za interese Srba u Bujanovcu.

Šef naprednjaka je ovim povodom rekao i da kada bi radikali razumeli elementarne stvari o stanju u Bujanovcu  verovatno ne bi ovako diskutovali.

-Biće lokalnih izbora, građani su ti koji ocenjuju ko je od političara kako radio. Očigledno da ovi ne da ne dobijaju prelaznu, nego neće dobiti nikakvu ocenu, a za učenika je najveća sramota kada ga učitelj ne oceni. Očigledno da su  ovi mnogo loši učenici i da nisu ništa naučili od svog učitelja, pa će ostati neocenjeni – poručio je Mitrović bivšim partijskim saborcima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *