I Saša Arsić potencijalni poslanik iz Bujanovca

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 10. februar 2022. Predsednik bujanovačkog odbora Narodne stranke Saša Arsić biće na izbornoj listi koalicije opozicionih stranka Ujedinjena Srbija na predstojećim parlamentarnim izborima.

Arsić kaže za Bujanovačke da ga je za narodnog poslanika kandidovao Opštinski odbor koji vodi i da će sigurno biti na listi ujedinjene opozicije.

-Na kojem rednom mestu tek treba da utvrdi stranka. Izborna lista se pravi u dogovoru sa koalicionim partnerima. Videćemo da li ću biti na mestu koje vodi u Skupštinu Srbije  – kaže Arsić.

Koaliciju Ujedinjena Srbija čini devet stranaka i pokreta, a najveće su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana.

Ako postane poslanik posle aprilskih izbora, dodao je, biće glas Bujanovca u Skupštini i predstavljaće i Srbe i Albance i Rome.

-Ukoliko budem narodni poslanik biću glas naroda i boriću se za dobrobit opštine. Biću sve suprotno od poslanika Nenada Mitrovića koji mandat koristi samo za partijske i lične interese – kaže Arsić.

Naglasio je da je siguran da će vladajući režim pokušati da pokrade izbore na svim nivoima.

-Pokušaće ono što su radili i na referendumu. To će im možda proći na parlamentarnim i predsedničkim izborima u manjim mestima, gde opozicija nema gotovo nikakvu kontrolu, ali u većim gradovima teško. Videlo se i na referendumu, gde su poraženi u velikim gradovima, da gube podršku. Na beogradskim izborima sigurno neće uspeti što su naumili – kaže Arsić.

Naš portal je već pisao da su bujanovački naprednjaci ponovo kandidovali svog šefa Nenada Mitrovića za novi mandat u Skupštini Srbije, dok je Dejan Mihajlović kandidat odbora SPS-a u Bujanovcu.

Među albanskim strankama u toku je borba za mesta na zajedničkoj listi.  

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *