Mitrović: Arifi kažnjava Srbe u Božinjevcu

Bujanovac, 16. mart 2022. Za to što meštani Božinjevca još uvek nemaju vodu šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović okrivljuje predsednika opštine Bujanovac Nagipa Arifija i kaže da Arifi kažnjava Srbe zbog letošnjeg protesta ispred Opštine.

-Tada su ljudi s pravom protestvovali jer nemaju elementarne uslove dostojne čoveka u 21. veku, ali pošto se radi o Srbima Nagipa Arifija to ne interesuje – kaže Mitrović za Bujanovačke.

On je reagovao nakon što su Bujanovačke u utorak pisale da u Božinjevcu još uvek ne funkcioniše buster stanica koja treba da omogući normalno snabdevanje vodom u celom selu.

U Opštini tvrde da odgovornost za nefunkcionalnu buster stanicu snosi Eleltroprivreda Srbije (EPS).

-Istine radi, iz lokalne samouprave i od samog Nagipa Arifija sam dobio papire za buster stanicu u Božinjevcu da proverim kod EPS-a o čemu se radi. Opština je u obavezi da sačini aneks ugovora sa snabdevačem električne energije za brojilo namenjeno za buster stanicu u Božinjevcu, da bi EPS izvršio priključenje. Ja sam to preneo, da je Opština u obavezi da sačini pomenuti aneks, a samo su izvršili uplatu za priključak – kaže dalje Mitrović.

On je pozvao Arifija da mu dostavi aneks ugovora sa snabdevačem električne energije ukoliko ga ima, kako kaže,

-Pa ću ja da odem do EPS-a u Vranju, kako bi rešili problem ljudima u Božinjevcu – kaže Mitrović.

Arifiju je poručio da “da smo mi ovde rođeni i ovde ćemo ostati da živimo”.

 




One thought on “Mitrović: Arifi kažnjava Srbe u Božinjevcu

  1. Aleks

    Ne kaznjava Srbe, naprotiv pomaže direktorima SNS da zbog svoje bahatosti i neznanja placa opština troškova izgubljenih sporova.
    Treba da ste zahvalni Arifiju.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *