OŠ „B. Radičević“ u Bujanovcu nagradila najbolje za uspehe na takmičenjima (foto)

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 29. maj 2022. – Učenici Osnovne škole “Branko Radičević” u Bujanovcu nagrađeni su diplomama za osvajanje prva tri mesta  na zvaničnim opštinskim i okružnim takmičenjima. Uprava škole je nagradila 31 učenika, a njihovi nastavnici su dobili zahvalnice.

Učenike, nastavnike i roditelje pozdravio je i nove uspehe im poželeo direktor škole Nenad Tasić koji je rekao da uspeh učenika ne bi bio toliko veliki bez podrške roditelja i nastavnika.

– Učenici su zaslužni za uspeh, ali i njihovi nastavnici koji su radili sa njima i prenosili im znanje, kao i  podrška roditelja. S ponosom ističemo da naši učenici godinama unazad postižu velike rezultate i siguran sam da će tako biti i u narednom periodu – rekao je Tasić.

Zadovoljstvo zbog postignutog uspeha i osvojenih nagrada nisu krile ni učenice osmog razreda Magdalena Janjić i Maja Trajković.

– Učestvovala sam na takmičenju iz srpskog jezika i iz biologije i nagrada mi puno znači. To je motiv da i ubuduće nastavim da radim i stičem znanja – kaže Maja.

– Svako takmičenje je iskustvo više, nagrada je znak da smo uspešno savladali gradivo i rezultat našeg rada. Postigla sam zapažen rezultat na takmičenju iz srpskog jezika i iz biologije – rekla je Magdalena koja će “Brankovce” predstavljati na republičkom takmičenju iz biologije u Beogradu.

Osnovcima su uručene diplome i knjige sa zanimljivim naslovima koje je obezbedila uprava škole.

Za postignut uspeh i dobre rezultate svojih učenika, zahvalnice su dobili i njihovi nastavnici sa višegodišnjim iskustvom u radu.

Dobitnici su učiteljice Mirjana Nešić, Ljiljana Tasić, Ivana Dukadinović, Sunčica Nikolić, kao i nastavnici biologije Lidija Nedić, Miroslav Jocić, Tatjana Trajković, istorije Aleksandar Tomić, likovnog Aleksandar Čavdarević, srpskog jezika Biljana Nikolić, tehnike i tehnologije Dušan Jovanović i Ivan Prkić, engleskog Marija Stojković i matematike Zoran Dimitrijević.

Kako su Bujanovačke ranije pisale, dodela diploma održana je u petak u Srednjoj školi „Sezai Suroi“ u kojoj se nastava odvija zbog rekonstrukcije matične škole. 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *