Mitrović: Arsić je izgleda vidovit, ne želim da komentarišem SOS

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 17. februar 2023. Šef bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik Nenad Mitrović kaže da možda predsednik Narodne stranke u Bujanovcu Saša Arsić stoji iza novoosnovanog Udruženja „Srbska organizacija Sabornost“ (SOS)  pošto, kako kaže Mitrović,  zna njihove ciljeve i da će da se bave politikom, odnosno ujedinjavanjem srpskih stranaka za izbore.

– Koliko sam ja video, u saopštenju udruženja na vašem portalu stoji da oni nisu politička organizacija. Ili je Arsić vidovit ili lično stoji iza ovog udruženja, s njima razgovara i zna šta će da rade, pa daje ovakve izjave – kaže Mitrović.

Arsić je u izjavi koju su ranije danas prenele Bujanovačke rekao da je jedan od ciljeva Udruženja SOS zajednički nastup srpskih političkih grupacija na lokalnim izborima, a da će naprednjaci biti glavna prepreka tome.

Saša Arsić: Cilj Udruženja SOS je zajednicki nastup srpskih stranaka na izborima

Samo Udruženje SOS Mitrović nije želeo da komentariše.

Kako je rekao, kao politička ličnost ne želi da komentariše organizaciju koja je na samom početku rekla da se neće baviti politikom i da nije politička stranka niti političko udruženje.

-Što se tiče udruživanja i osnivanja organizacija koja će se baviti nekim aktivnostima, naravno da ja ne želim takve organizacije da komentarišem niti da dajem svoj sud o tome, jer svako ima pravo da se bavi čime god hoće, a da je to nešto u skladu sa zakonima i ustavom naše države. S obzirom da nije politička organizacija ne mogu da komentarišem njihov udruživanje i njihov rad – poručio je Mitrović.

Osnovana “Srbska organizacija Sabornost”, a ovi Bujanovčani su osnivači

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *