Milenković (SOS): Poznati su nam Mitrovićevi jeftini trikovi

Bujanovac, 14. jun 2023. Predsednik SrBske organizacije Sabornost (SOS) Oliver Milenković poručio je danas da stoji iza tvrdnji da šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović opstruiše rad SOS-a. On je reagovao nakon što je Mitrović za Bujanovačke izjavio da su Milenkovićeve optužbe “gluposti koje nemaju veze sa životom”.

Saopštenje predsednika SOS prenosimo u celosti:

UG „SOS“ iz Bujanovca, stoji iza svega što je navedeno u dosadašnjem radu, kao i što se tiče opstrukcije od strane šefa SNS-a Nenada Mitrovića.

Dana 12.06.2023,  za Vaš portal Bujanovačke, Mitrović je izjavio da su „čiste gluposti i prozivke koje nemaju veze sa životom“.

Misija UG “SOS“ je rad na razumevanju, jedinstvu, saradnji i napretku cele društvene zajednice, iz tog razloga nećemo voditi polemike, ali ne možemo dozvoliti ponižavanje udruženja.

Ne bi bilo potrebe pominjati bilo kakve opstrukcije da ih nije bilo.

Svih ovih godina pomno smo pratili izjave slične sadržine, tako da su nam poznati jeftini trikovi, s obzirom da nas gospodin Mitrović provlači kao političku stranku što nije istina.

UG „SOS“ ima časne namere prema svim građanima i nemamo vremena jer je situacija alarmantna koja nas uvodi u dekadenciju, te ovom prilikom pozivamo sve građane u opštini Bujanovac da poboljšamo odnose i da zaboravimo sva neprijatna dešavanja iz prošlosti.

Živimo u svetu veštačke inteligencije, a pojedini građani nemaju osnovne elementarne  uslove za život. UG“SOS“ ima za cilj da se ozbiljno pozabavi tim problemima, koji život znače za obične ljude koje niko ne čuje i ne primećuje.

Radom na terenu gde smo sa velikim brojem građana razgovarali, osetili njihovo nezadovoljstvo i vapaj za pomoć, apatiju, razočarenje, nesigurnost, nepoverenje, pobudili smo svest da treba da se bore za svoja prava gde ćemo ih uvek podržati i zajednički se izboriti za bolji ambijent življenja, koji će biti na korist svima pa i celoj društvenoj zajednici.

Iskoristićemo priliku da ponovo pozovemo na jedinstvo, poverenje, napredak, te šaljemo poruku pristupite UG“SOS“, zajedno smo jači. Mi smo sigurni i verujemo da je ovo jedini način za boljitak svih građana.

Hvala svima koji su učestvovali u dosadašnjem radu.

Mitrović: Prozivke Olivera Milenkovića nemaju veze sa životom




One thought on “Milenković (SOS): Poznati su nam Mitrovićevi jeftini trikovi

  1. Jovan

    Oliver je Bujanovačko dete nije došljak ,od pamtiveka „Političari “ iz Klenički kraj uništavaju Bujanovac i uspeli su da dokusure sve a ovaj je onaj završni ko Glogov kolac .

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *