Pehar za bujanovačke košarkaše: OKK Play 017 u Drugoj ligi (foto)

Piše: I. Jovanović

Bujnovac, 22. jun 2023. Košarkašima OKK Play 017 iz Bujanovca u sredu je uručen pehar za plasman u Drugu srpsku ligu. Revijalnoj utakmici između Play 017 i prvoplasiranih Pantera iz Vranja prisustvovali su predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Južne Srbije Vule Vuković i generalni sekretar saveza Veselin Marjanović.

-Posle jedne duge pauze drago mi je da je Nenad Stajić sa ovim divnim momcima ponovo uzeo učešće u takmičenju , tako da ćemo iduće sezone bujanovačku ekipu Play 017 gledati na teritoriji juga i jugo-istoka Srbije, odnosno od Negotina do Bujanovca – kaže Vuković.

Druga liga je zahtevna liga, po rečima Vukovića, tako da bujanovačke košarkaše očekuje veliki broj utakmica i putovanja.

Vuković je pohvalio i ekipu Pantera iz Vranja i čestitao im na velikom uspehu koji su postigli, posebno treneru  i predsedniku kluba Marjanu Stanojkoviću.

-Ovi momci su budućnost košarke juga Srbije, osvojili su ubedljivo prvo mesto i ja želim da se zahvalim svima koji su došli na ovu revijalnu utakmicu i Stajiću koji je sve ovo organizovao – kaže Vuković dodajući da se u Bujanovcu uvek lepo oseća i da će Bujanovac, po njegovoj proceni, biti grad košarke.

Pehari za ovojeno prvo i drugo mesto uručeni su kapitenima ekipa.

-Čestitao bih ekipi Pantera na zasluženom prvom mestu. Što se nas tiče postigli smo neočekivani rezultat, s obzirom na to da većina nas nije trenirala nekoliko godina, presrećni smo zbog plasmana u Drugu srpsku ligu – rekao je našem portalu kapiten bujanovačke ekipe Dragan Milić. Dodao je da će ovo leto iskoristiti da se što bolje pripreme za utakmice koje počinju u oktobru.

Osnivač i trener OKK Play 017 iz Bujanovca, Nenad Stajić, zahvalio se svima koji su verovali u njih i podržavali ih tokom prvenstva.

-U prelepom ambijentu koji su kreirali najmlađi članovi OKK Play 017 mogli smo da uživamo u fantastičnim potezima aktera utakmice. Zahvaljujemo se svima koji su bili uz nas tokom trajanja prvenstva i vidimo se od oktobra kada počinje takmičenje u okviru Druge lige – poručuje Stajić.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *