Albanska opozicija pozdravlja imenovanje Mitrovića za direktora Službe Koordinacionog tela

Piše: N. Stevanović

Arber Pajaziti

Bujanovac, 30. jun 2023. Šef opozicione Alternative za promene u Bujanovcu odbornik Arber Pajaziti pozdravio je imenovanje Nenada Mitrovića za direktora Službe Koordinacionog tela za jug Srbije.

Pajaziti ističe da je dobro što će na čelu Službe Koordinacionog tela biti neko iz Bujanovca.

-Tako bi trebalo da bude i u ostalim državnim institucijama u Bujanovcu, da ih vode Bujanovčani. Što se Mitrovića konkretno tiče, on je svakako dobro upoznat sa svim problemima koje građani ovog područja imaju što je izuzetno bitno za funkciju na koju je imanovan – kaže Pajaziti.

Bujanovačke su ranije danas javile da je Vlada Srbije na jučerašnjoj sednici imenovala šefa bujnaovačkog odbora SNS i narodnog poslanika Mitrovića za direktora Službe KT. Pre toga, za predsednika KT imenovan je naprednjak Aleksandar Martinović, aktuelni ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Ekskluzivno: Nenad Mitrović novi direktor Službe Koordinacionog tela

Pajaziti kaže da je jasno su dva naprednjaka koji će voditi Korodinaciono telo bliski državnom vrhu što znači i veći uticaj u donošenju odluka vezanih za ovo područje.

-Logično je očekivati bolji rad Koordinacionog tela, ali videćemo – dodaje Pajaziti.

Šta misle o odluci Vlade da Mitrovića imenuje za direktora KT Bujanovačke su pitale i predstavnike dve najveće vladajuće albanske stranke u Bujanovcu – Partije za demokratsko delovanje (PDD) narodnog poslanika Šaipa Kamberija i Demokratske partije (DP) predsednika opštine Nagipa Arifija, o čemu ćemo pisati.

 




One thought on “Albanska opozicija pozdravlja imenovanje Mitrovića za direktora Službe Koordinacionog tela

  1. Jovan

    Mitrović nije Bujanovčanin i Bujanovčani nikad nisu vodili Bujanovac nego došljaci zato je sve i propalo i sad su političari došljaci koji i ne žive u Bujanovac nego u Vranje u Bujanovac samo trpaju pare u torbe i ništa drugo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *