U školi „Sezai Suroi“ popunjeno 80 odsto mesta na prvoj godini

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 3. jul 2023. U Srednjoj školi „Sezai Suroi“ u Bujanovcu za drugi upisni krug ostalo je 38 slobodnih mesta od ukupno 210 (7 odeljenja). Na smeru elektrotehničar računara ima još 6 mesta za buduće srednjoškolce, 10 na smeru tehničar za kompjutersko upravljanje (CNC) mašina i 22 mesta na smeru bravar–zavarivač, stoji na sajtu Moja srednja šola.

Posle prvog upisnog kruga u bujanovačkoj  školi u kojoj se nastava odvija na albanskom jeziku popunjena su 172 mesta (80 odsto).

Po kalendaru aktivnosti koji se nalazi na sajtu Moja srednja škola, popunjavanje liste želja za drugi upisni krug u SŠ „Sezai Suroi“ počeo je danas i trajaće do 15 časova, a objavljivanje konačnog rasporeda posle drugog kruga biće sutra, 4. jula.

Bujanovačke su ranije danas javile da je posle prvog upisnog kruga u Srednjoj školi „Sveti Sava“ ostalo 49 slobodnih mesta.

U školi „Sveti Sava“ još 49 mesta na pet smerova

Popunjavanje i predaja lista želja za drugi krug može se podneti elektronskim putem preko sajta Moja srednja škola ili neposredno u samoj školi „Sezai Suroi“.

Podnošenje prijave za upis posle drugog kruga biće 5. jula.

Ujedno, podnošenje prijave za upis učenika koji su se prijavili u prvom krugu i koji su raspoređeni na nekom od smerova u SŠ „Sezai Suroi“ počeo je danas i trajaće do sutra u 15 časova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *