Opština Preševo ulaže u stadion 50 miliona

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 7. jul 2023.  Opština Preševo će finansirati potpuno renoviranje gradskog stadiona sa više od 50 miliona dinara. Predsednik opštine Šćiprim Arifi potpisao je u četvrtak ugovor sa izvođačima radova i poručio da je ovo znak da radovi mogu da počnu.

Posao uređenja infrastrukture kompleksa gradskog stadiona u Preševu, kako se zove projekat, dobila je firma B&L Planet iz Preševa sa ponudom od 51,5 miliona dinara sa PDV.

-Da bi naši mladi  imali na raspolaganju kvalitetan sportski ambijent i da budu ravnopravni sa svim vršnjacima u regionu, danas sam potpisao ugovor koji je prvi signal za početak radova na Gradskom stadionu – naveo je Arifi.

On je objavio i slike kako će izgledati stadion posle ulaganja 50 miliona.

Gradski stadion je dom FK Lugina koji je proteklu sezonu završio na poslednjem mestu u Zoni Jug i sledeću će nastupati u najnižem rangu Pčinjskoj okružnoj ligi.

Arifijev potpis na ugovor o renoviranju stadiona mogao bi da bude njegov poslednji predsednički potpis, bar u ovom mandatu, s obzirom da se suočava sa gubitkom većine u lokalnoj skupštini i padom sa vlasti posle samo godinu dana, o čemu su Bujanovačke pisale.

Vlast u Preševu izgubila većinu, prete privremene mere

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *