Saša Arsić: Svim srcem smo uz Mikija Aleksića

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 17. jul 2023. (Foto privatna arhiva) – Bujanovački odbor Narodne stranke (NS) podržaće  Miroslava Aleksića na izborima za predsednika stranke. Po rečima predsednika odbora Saše Arsića, koji je i koordinator stranke za Pčinjski okrug, Aleksić ima apsolutnu podršku ne samo Bujanovca, već i svih ostalih odbora u okrugu.

-Ako se Aleksić bude kandidovao za predsednika stranke mi ćemo ga svakako podržati. On ima podršku svih odbora u Pčinjskom okrugu. Aleksić je pravi čovek iz naroda. On apsolutno razume problematiku, pogotovo na jugu Srbije, više puta je bio ovde, dolazio u Bujanovac i pokretao pitanja o ovom području u Skupštini Srbije kao poslanik – kaže Arsić.

Poslanik NS Miroslav Aleksić u Bujanovcu o Kosovu i poljoprivredi

Podele u Narodnoj stranci i prestrojavanje članstva na one koji podržavaju aktuelnog predsednika Vuka Jeremića i na pristalice Miroslava Aleksića isplivale su u javnost u subotu kada je Aleksić smenjen sa mesta predsednika Izvršnog odbora stranke.

Arsić je naglasio da za aktuelnog predsednika Jeremića ne može ništa loše da kaže, te da će članstvo stranke na izborima odlučiti ko će biti predsednik.

-Demokratsko pravo svakoga je da bira i bude biran. Činjenica je da Vuk Jeremić trenutno nije naročito popularan u narodu, daleko od toga da je on loš čovek. Jednostavno moramo kao stranka da pratimo svoj put i radimo za boljitak cele zemlje, a ako nas bude vodio Aleksić sigurni smo da ćemo postići naše ciljeve – kaže Arsić.

Arsić i Aleksić su saborci još iz vremena Aleksićevog Narodnog pokreta, koji je u oktobru 2017. godine prerastao u Narodnu stranku, sa Vukom Jeremićem na čelu.

Bujanovčani na osnivanju stranke Vuka Jeremića

Aleksić je bio gost na svadbi Arsićeve ćerke  u nedelju, a zajedničku fotografiju objavio je Arsić na Fejsbuku.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *