Ultimatum Ljiljančana: Voda ili protest ispred opštine

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 17. jul 2023. (Foto arhiva)- Predsednik Mesne zajednice Ljiljance Slavoljub Ristić nema dilemu: Voda ili protest Ljiljančana ispred zgrade Opštine Bujanovac i Komunalca!

Selo Ljiljance je već 10 dana bez kapi vode, ali još uvek nije dobio odgovor na zahtev koji je prošle nedelje predao JP Komunalac. Od direktora traži hitnu stabilizaciju vodosnabdevanja i navodi da, ukoliko ne dođe do normalizacije, meštani dolaze na protest ispred Opštine i komunalnog preduzeća.

– Nisam dobio nikakav odgovor,noćas sam bio sa radnikom Komunalca do posle ponoći na buster-stanici u Ljiljancu, nije došla ni kap iz Bujanovca. Tražiću od direktora Komunalca da ovo što sam naveo uradi, u suprotnom ćemo organizovati protest. – kaže Ristić za Bujanovačke.

Ljiljance ponovo bez vode, najavljuju protest ispred Opštine i JP Komunalac

Jedino rešenje da Ljiljance, po njegovom mišljenju, dobije vodu je da se svi ostali busteri zatvore u 22 sata uveče, da bi voda mogla da dođe do Ljiljanca. Jedino bi tako, kako kaže, mogle pupme u busterima da se uključe i da do ujutru donekle napune bazene.

-Bez isključivanja svih ostalih bustera voda ne može da dođe do Ljiljanca i pumpe uopšte ne mogu da se uključe – dodaje Ristić.

Ljiljance slavi Svetog Prokopija, Goran Veljanović domaćin (VIDEO)

 

Celo selo Ljiljance u petak slavi Svetog Prokopija, pa se postavlja pitanje kako će meštani organizovati i proslaviti slavu bez kapi vode.

Predsednik MZ Ljiljance o Arifijevom obećanju: Ne treba novi bunar predsedniče, na Rujnu ima vode u izobilju

 




One thought on “Ultimatum Ljiljančana: Voda ili protest ispred opštine

  1. Voda vodica

    Protest, dok neko nema vodu za pice neko puni bazene.. fontana sljisti. U 21 vek koristis loncic i to preko noci ako i uspes da koristis. Zdravstvena ustanova nema vodu…. strasno sa bulduzere ispred opstine i komunalca koji dostavlja racune ko nilske konje da cuvas (nego da neko treba platiti otpisane dugove iz kafica)

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *