Mitrović: Predsednik Vučić je obećao puteve, već od sutra počinjemo da radimo na tome

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 2. avgust 2023. Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u manastiru Prohor Pčinjski kod Bujanovca meštanima okolnih sela obećao da će dobiti nove puteve šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović rekao je da će već sutra stupiti u kontakt sa kabinetom predsednika i Javnim preduzećem „Putevi Srbije“.

-Meštani ovog kraja su u susretu sa predsednikom izneli svoje zahteve, koji se tiču pre svega putne infarstrukture. Predsednik je obećao puteve i mi već od sutra krećemo da radimo, da vidimo šta može da se uradi, da zahteve realizujemo – rekao je našem portalu Mitrović.

Kao što su Bujanovačke ranije javile, meštani Lukarca i Jablanice su od predsednika Srbije zatražili puteve do svojih sela i dobili pozitivan odgovor.

Vučić u Prohoru Pčinjskom meštanima obećao asfaltiranje u Kleničkom kraju (Video)

-Želimo da omogućimo pristojne uslove za život ovih meštana. U Jablanici živi 11 dece koji jedva stižu do škole, jer nema puta. Hvala predsedniku Vučiću što razume potrebe ovih ljudi koji su mu se danas obratili – naglasio je Mitrović.

Predsednik Srbije je danas u manastiru Prohor Pčinjski dočekao predsednika Severne Makedonije, povodom slave Sveti Ilija, odnosno Ilindena kako je nazivaju Makedonci, koji današnji dan slave i kao Dan republike, o čemu su Bujanovačke već pisale.

Vučić: Makedonci i Makedonke su naša braća i sestre

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *