Saša Arsić: Očekujemo vanredne izbore u decembru

Bujanovac, 1. septembar 2023. Saša Arsić, lider novoosnovanog Narodnog pokreta Srbije za opštinu Bujanovac, poručio je da očekuje vanredne izbore na svim nivoima u državi. Naglasio je da je veliki broj građana Bujanovca dao podršku da se pokret registruje kao stranka.

-U svoje lično ime i u ime svih članova Narodnog Pokreta Srbije želeo bih da se zahvalim svim građanima i građankama opštine Bujanovac svih nacionalnosti koji su dali svoj potpis i pomogli da se sakupe 12.000 potpisa u Srbiji koji su bili neophodni da registrujemo stranku – navodi Arsić u saopštenju.

Saša Arsić: Svim srcem smo uz Mikija Aleksića

Kako kaže, veliki broj građana Bujanovca je dao poverenje novoj nadi za Srbiju i za Bujanovac.

-Dali su nam veliku obavezu da to poverenje opravdamo. Ovo je za mene lično bio i neki test gde smo proverili mišljenje građana Srbije, jer je činjenica da smo za manje od nedelju dana sakupili dovoljan broj potpisa što pokazuje da građani  imaju poverenje u rad Miroslava Aleksića – poručuje Arsić.

Dodao je da postoje velike indicije da će vanredni izbori na svim nivoima u Srbiji biti raspisani u decembru ove godine, a Narodni Pokret Srbije u Bujanovcu i Srbiji spremno će dočekati taj trenutak i sprovesti volju građana Srbije kako treba.

-Nećemo dozvoliti da nijedan glas građana bude na bilo koji način pokraden – zaključuje se u saopštenju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *