Heba ponovo sponzoriše rukometni klub

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 27. septembar 2023. Posle više od 10 godina bujanovačka fabrika vode “Heba” vraća se kao sponzor Rukometnog kluba BSK Bujanovac.

Povodom ozvaničenja sponzorskog ugovora u četvrtak će biti organizovana konferencija za štampu i biće obelodanjeni detalji o sponzorstvu, odnosno koliko i kako će “Heba” pomagati klubu.

RK BSK i “Heba” su sarađivali u nauspešnijem periodu za bujanovački rukomet, početkom 2000-ih, kada je klub bio član najvišeg ranga takmičenja – Super lige. Nakon privatizacije fabrike sponzorstvo je prekinuto, a BSK je nekoliko godina tavorio u nižim ligama.

Inače, konferenciji će biti reči i o početku sezone za bujanovačke rukometaše, koji su u prošloj izborili plasman u Prvu rukometnu ligu Srbije.

-Pored predstavnika kluba, na konferenciji će se obratiti i predstavnici HEBE, sa idejom da ovim putem zajedno pozovemo i ostale privredne subjekte u našoj sredini, kao i lokalnu samoupravu da pomognu u skladu sa mogućnostima razvoj našeg kluba, koji od ove sezone ponovo nastupa u Prvoj ligi Srbije – saopšteno je iz kluba.

Bujanovac ponovo grad rukometa, BSK u Prvoj ligi (video)

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *