Toma Stojanović dobio posao geometra na pruzi, zaradu ulaže u FK Levosoje

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 29. septembar 2023. -Čitav Bujanovac i okolina znaju koliko Toma Stojanović iz Levosoja voli fudbal, a posebno svoj lokalni klub, što on dokazuje svakim svojim gestom. Neki će možda reći da nije baš pri sebi, da ne upotrebimo neku težu reč, ali to su oni koji ne znaju šta je prava ljubav prema rodnom mestu i fudbalu.

Posle pisanja Bujanovačkih o tome da će FK Levosoje zbog nedostatka novca najverovatnije odustati od takmičenja u Pčinjskoj okružnoj ligi, predsedniku kluba Tomislavu Stojanoviću javile su se kolege iz struke i ponudile posao geodetskog inženjera u timu koji radi na pruzi Niš – Dimitrovgrad. Stojanović je prihvatio posao a za Bujanovačke kaže da će zarađeni novac, a radi se o pozamašnoj svoti, dati klubu za nastavak takmičenja.

-Posao sam prihvatio prevashodno da bih svom klubu omogućio opstanak u takmičenju, tako da ću novac koji zaradim koristiti isključivo u te svrhe. Ja sam penzioner, nemam potrebu da radim, moji svi rade, ali je ovo način da pomognem klubu. Kolege su prepoznale moj apel i ja sam im zahvalan na tome – kaže Stojanović.

FK Levosoje ove nedelje gostuje u Žbevcu, od 15:30 časova, a sledeće nedelje (8. oktobar) dočekuje ekipu Radničkog iz Vranja, u Levosoju, od 13 časova.

Toma Stojanović: Ako se nešto ne promeni, FK Levosoje istupa iz Pčinjske lige




One thought on “Toma Stojanović dobio posao geometra na pruzi, zaradu ulaže u FK Levosoje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *