Bujanovačko pozorište gostuje u Trgovištu

Bujanovac, 6. oktobar 2023. Bujanovačko amatersko pozorište (BAP) gostovaće sa novom predstavom „Sve o ženama“ u Trgovištu. Komad će biti odigran u subotu u tamošnjem Domu kulture od 19 časova.

-To će biti naše drugo igranje ove predstave, a ujedno i prvo gostovanje i veoma smo srećni zbog toga – kaže za Bujanovačke šef BAP-a Ljubiša Čolović.

Plan je da u oktobru, kako kaže, još jednom odigraju predstavu za Bujanovčane u našem Domu kulture, a onda  krajem ovog meseca i početkom novembra sledi učešće na festivalima u Leskovcu i Surdulici.

-Plan nam je da se prijavimo na takmičarski festival u Leskovcu, pa ćemo videti da li ćemo proći selekciju. Pored toga trebalo bi da učestvujemo i na revijalni festival u Surdulici – objašnjava Čolović.

Dinamična i vedra predstava „Sve o ženama“, koja donosi svet žena u njihovom punom sjaju, rađena je po tekstu Mira Gavrana, a režiju i adaptaciju potpisuje Ljubiša Čolović.

Uloge tumače Suzana Trajković, Marija Backić i Sanja Stojanović Tasić, dok je za muziku u predstavi zadužen Đorđe Stoiljković.

Pozorište: Dobre žene bujanovačke

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *