Bujanovačka pozorišna trupa oduševila Trgovište

Bujanovac, 9. oktobar 2023. Predstavom „Sve o ženama“ Bujanovačko amatersko pozorište (BAP) oduševilo je publiku u Trgovištu. Dom kulture bio je pun, a bujanovački pozorišni amateri nagrađeni su gromoglasnim aplauzom.

-U Trgovištu smo super prošli na čemu se zahvaljujemo svima koji su omogućili i doprineli ovom gostovanju, pre svega predsedniku opštine Nenadu Krstiću i direktorki biblioteke Dragani, u čijem je sklopu i Dom kulture – kaže za Bujanovačke prvi čovek BAP-a Ljubiša Čolović.

Veliku zahvalnost, kako kaže, duguju i publici koja ih je lepo prihvatila, sa pažnjom gledala i nagradila aplauzom na kraju.

-Ovo je bilo naše drugo igranje predstave i ujedno prvo gostovanje, tako da smo prezadovoljni kako je sve proteklo – dodaje Čolović.

Plan je da u oktobru, kako je ranije rekao, još jednom odigraju predstavu za Bujanovčane u našem Domu kulture, a onda  krajem ovog meseca i početkom novembra sledi učešće na festivalima u Leskovcu i Surdulici.

-Plan nam je da se prijavimo na takmičarski festival u Leskovcu, pa ćemo videti da li ćemo proći selekciju. Pored toga trebalo bi da učestvujemo i na revijalni festival u Surdulici – rekao je Čolović ranije za naš portal.

Dinamična i vedra predstava „Sve o ženama“, koja donosi svet žena u njihovom punom sjaju, rađena je po tekstu Mira Gavrana, a režiju i adaptaciju potpisuje Ljubiša Čolović.

Uloge tumače Suzana Trajković, Marija Backić i Sanja Stojanović Tasić, dok je za muziku u predstavi zadužen Đorđe Stoiljković.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *