Meštani Kosovske i Jaćima Đošića mole Komunalac: Sklonite pse sa ulica pre neke tragedije (video)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. oktobar 2023. Čopor agresivnih pasa lutalica danima ne da mira meštanima ulica Jaćima Đošića i Kosovske. Kažu da su više puta od nadležnih u JP Komunalac zahtevali da organizuju akciju uklanjanja životinja, ali uzalud.

Po rečima Bujanovčana koji su obratili našem portalu tražeći pomoć, radi se o agresivnim psima u čoporu. Građani su posebno zabrinuti za bezbednost svoje dece.

-Tuda prolaze deca na putu do škole i nazad. Pre neki dan se moja ćerka vratila kući drhteći od straha zbog pasa. Pitanje je dana kada će napasti neko dete i zaista je neophodna reakcija nadležnih kako bi se izbeglo najgore – kaže naš sagovornik.

Podsetimo, posle napada psa lutalice početkom septembra Bujanovčanin iz ulice Branka Radičevića završio je u vranjskoj bolnici sa teškim povredama. Napadi i povrede registrovani su i ranije.

Novi napadi pasa lutalica, Bujanovčanin završio u bolnici

 

Za ovaj posao Komunalac je angažovao kontroverznu firmu Avenija za 2 miliona dinara godišnje, o čemu su Bujanovačke više puta pisale. Po objavama komunalnog preduzeća, poslednja akcija sprovedena je još u maju.

Komunalac posao uklanjanja pasa sa ulica dao firmi Avenija, Milković tvrdi da je to mimo zakona




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *