Stigla prva poruka na JAVI BUJANOVAČKIM: Bahati vozači ponovo blokiraju prolaz kod Doma kulture

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 17. oktobar 2023. Prva poruka i problem koji su građani prijavili preko nove aplikacije Javi Bujanovačkim tiče se bahatog parkiranja u strogom centru Bujanovca, čime se ugrožava bezbednost dece i svih građana u saobraćaju. Aplikacija je nova, ali je nažalost problem stari, iako su Bujanovačke nebrojeno puta pisale o tome.

JAVI BUJANOVAČKIM! Prijavite problem preko našeg portala

Naš čitalac je danas prijavio da je i dalje nepropisno parkiranim vozilima blokiran prilaz Domu kulture, na delu gradskog trga gde najmlađi osnovci prolaze do prostorija gde se odvija nastava.

Bujanovačke su početkom oktobra pisale o istoj temi, ali nadležni ništa nisu preduzeli.

Roditelji i nastavnici: Bahati vozači blokiraju prilaz Domu kulture gde nastavu pohađaju osnovci

I tada su nesavesni vozači automobilima u potpunosti zauzeli trotoar ispred solitera u strogom centru grada, baš gde prolaze deca iz prvog i drugog razreda OŠ „Branko Radičević“, koja je zbog rekonstrukcije preseljena u Dom kulture.

Bujanovačke će od svih opštinskih službi i policije ponovo zatražiti da spreče i kazne bahate pojedince koji ugrožavanju decu i sve ostale.

Građane pozivamo da nam preko aplikacije Javi Bujanovačkim pišu o svim komunalnim, ekološkim, infrastrukturnim, saobraćajnim i svim ostalim problemimam sa kojima se suočavaju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *