Vučić najavio studentske kartice za brojne popuste, 13. novembar rok za prijavu

Bujanovac, Beograd, 30. oktobar 2023. (Foto instagram) – Uz pomoć nove kartica koje je preko svog instagram naloga najavio predsednik Vučić, studenti će moći da ostvare razne benefite, a rok koji imaju za prijavu je 13. novembar.

„Ovo je nova studentska kartica. Poznato je mnogima koji govore kako studentske kartice postoje, postoje one za domove studenata i njih je oko 25.000. Mi imamo 240.000 studenata i biće 240 platnih kartica za studente“, rekao je Vučić.

Penzionerske kartice važe od nedelje, pogledajte spisak svih popusta

Prema njegovim rečima, tim platnim karticama, studentskim karticama studenti će moći da dobijaju 20 odsto popusta na vozne karte, 10 posto popusta na aviokarte, ali da imaju i značajne popuste u svim drugim uslugama u našoj zemlji, od trgovinskih lanaca, do naplate putarine.

„Ovo je nešto, čini mi se, jedinstveno, izuzetno što smo u saradnji sa studentima uradili sa onima koji brinu o svojoj generaciji, sa onima koji žele da ostanu u našoj zemlji i da brinu o budućnosti Srbije“, istakao je predsednik.

Kako je naveo, najvažnije je da od 13. novembra počinje prijavljivanje za studenske kartice i zamolio studente da se što pre prijave.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *