Građani mogu da zakažu razgovor u Koordinacionom telu

Bujanovac, 7. novembar 2023. (foto arhiva) – Predstavnici Koordinacionog tela za jug Srbije nastaviće da primaju građane Bujanovca i Preševa na razgovor. Planirani termini predviđeni su za 13. i 14. novembar 2023. godine.

“U Bujanovcu, razgovori sa građanima će biti održani u ponedeljak 13.11.2023. godine u prostorijama Službe Koordinacionog tela, zgrada opštine Bujanovac, III sprat. Zainteresovani građani termin za razgovor mogu zakazati na telefon 017/854-601”, navode iz Koordinacionog tela.

Razgovori sa građanima u Preševu biće održani u utorak (14. novembar)  u prostorijama Službe Koordinacionog tela, ulica Save Kovačevića 12.

Zainteresovani građani Preševa razgovor sa prestavnicima Službe Koordinacioog tela  mogu zakazati na telefone 017/860-842 i 017/860-843.

“Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na navedene brojeve telefona”, poručuju iz KT.

Služba Koordinacinog tela od prošlog meseca organizuje prijem građana kako bi izneli potrebe i probleme za koje smatraju da bi uz pomoć institucija mogli biti rešeni. „Dan otvorenih vrata“, odnosno prijem građana u kancelariji KT obavlja se jednom mesečno, najavljeno je ranije.

Koordinaciono telo otvara vrata za građane Bujanovca




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *