Meštani Srpske Kuće: Bandera kraj puta kojim deca idu u školu se povija i baca varnice, molimo nadležne da je zamene (Video)

Bujanovac, 10. novembar 2023. – Već pet godina traje borba naše čitateljke iz Srpske Kuće kod Bujanovca pored čije kuće se nalazi bandera koju, kako kaže, drže samo kablovi. Iako su iz EPS-a obećali da će staru drvenu banderu, koja se povija i na povetarcu uz varničenje iz kablova, zameniti betonskom, od toga 5 godina nema ništa.

Čitateljka kaže da joj je „pukao film“ prošle subote kada je u Bujanovcu i okolini duvao jak vetar.

Bilo je strašno, ne znam kako bandera nije pala, ali je zato varničilo na sve strane. I najmanje nevreme je nam je razlog za strah i paniku, priča još uvek uplašena čitateljka koja nam se najpre obratila preko naše aplikacije Javi Bujanovačkim.

Bandera se, dodaje, nalazi na glavnom seoskom putu kojim se odvija čitava komunikacija, a i deca prolaze na putu do škole i nazad.

Zbog toga je sagovornica već u ponedeljak otišla u vranjsku Elektrodistribuciju da po ko zna koji put prijavi ovaj problem.

JAVI BUJANOVAČKIM! Prijavite problem preko našeg portala

-I sad su mi, kao mnogo puta ranije, obećali da će zameniti banderu i postaviti betonsku. Ali, umesto toga, došli su majstori i navodno je pričvrstili uz pomoć štapa i kanapa, objašnjava.

Ovo „štapa i kanapa“ treba shvatiti bukvalno, a vidi se na snimku na kraju ovog teksta.

Srpska Kuća bez vode, nadležni kažu: Rešavamo danas

-Već pet godina idem u Distribuciju i šaljem dopise, za koje mi tamo kažu da su uredno zavedeni, i uvek dobijem obećanje da će bandera biti zamenjena betonskom. Kao što vidite, od toga nema ništa. Da li treba da neko strada pa da se smiluju, ili da nam se pokvare kućni aparati čiju ćemo opravku platiti mi?, ogorčena je sagovornica.

Bujanovačke ovim putem apeluju na nadležne u EPS da reše ovaj problem u Srpskoj Kući jer, prema rečima meštana, bandera predstavlja realnu opasnost po bezbednost.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *