Tončev: Ja sam Tončev pre nego što je Boske postao državni sekretar Stevanović

Bujanovac, 21. novembar 2023. Ministar za razvoj nedovoljno razvijenih opština Surduličanin Novica Tončev žestoko je odgovorio na kritike naprednjaka Dragana Stevanovića Bosketa. „Dragan Stevanović izneo je niz neistina o meni (u gostovanju na Radio televiziji Vranje, p.r), a sve u cilju lične promocije, saopštio je danas Tončev.

„Gospodin Stevanović i ne treba da spominje moje ime, jer je ime Novica Tončev, građevinski inženjer i vlasnik Tončev gradnje, bilo poznato i pre nego što sam ja postao ministar. A, za njega se čulo tek kad je izašla afera da je kupio diplomu i postao visoki državni funkcioner. Gospodin Stevanović ima pravo da me mrzi i iznosi neistine, ali se time njegova diploma i obrazovanje neće nostrifikovati, a mene neće uplašiti i ućutkati“, naveo je Tončev u pisanom saopštenju, prenosi Vranje news.

Boske Stevanović: Ministar iz Surdulice vodi kampanju protiv Vučića

On je dodao da „nije lepo“ da ga Stevanović proziva kao navodno „odgovornog za davanje informacija Đilasovim i Šolakovim medijima“.

„Još je pokvareno ubacio da to radi koalicija protiv Aleksandra Vučića. Poručujem gospodinu Stevanoviću da Socijalistička partija Srbije (SPS), čiji sam ja potpredsednik, predstavlja pouzdanog partnera i nema potrebe da svoje greške o kojima ja javno govorim stavlja u kontekst sukoba partija čiji smo članovi“, zaključuje Tončev u svom saopštenju.

Stevanović je, gostujući u predizbornom programu Radio televizije Vranje (RTV), označio kao inspiratora negativne kampanje prema SNS-u i listi Srbija ne sme da stane na društvenim mrežama.

„I ove tekstove, i objave, i priliku da se sa N1 televizije napada, ajde i ja lično, iako kažem potpuno sam nebitan u ovoj priči, ali da se napada Aleksandar Vučić, lista Srbija ne sme da stane, to rade ljudi koji sede u Vladi, koji se deklarišu kao naši koalicioni partneri, i u organizaciji čoveka iz Surdulice koji je danas ministar u svom drugom mandatu. On nam misli isto što i Đilas i Šolak, samo mnogo gore“, rekao je Stevanović u gostovanju na RTV-u pre nekoliko dana.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *