Srđan Labadaba: Čekam da me Vesić pozove (video)

Bujanovac, 23. novembar 2023. Iako je prošlo nedelju dana od kada je ministar građevinarstva Goran Vesić posetio Bujanovac i obećao da će u roku od dve nedelje u selu Božinjevac biti izgrađeno dečije igralište, Srđanu Tomiću poznatijem kao Labadaba, inicijatoru ideje, još uvek se niko nije javio.

-Za sada se niko nije javio od investitora, igralište čeka, nema pomaka. Možda se neko i javi u narednih nedelju dana, koliko je ostalo od obećanja, ali čisto sumnjam. Ovo nije prvi put da nam neko nešto obeća, tako da govorim iz iskustva – kaže za Bujanovačke Srđan Tomić iz Božinjevca, poznatiji kao Labadaba.

Ministar Vesić u Bujanovcu obećao rešavanje deponije, kanalizaciju, brzu prugu (foto&video)

Tomić je ministru Vesiću izneo problem sa nedostatkom igrališta za decu u tom selu, iako je selo, po njegovim rečima, dobilo zemljište od Železnice Srbije i projekat za izgradnju igrališta postoji.

-Ako vi imate zemljište, ja vam obećavam da ću u roku od dve nedelje naći firmu koja će vam napraviti igralište za decu – kazao je tada Vesić.

Uz rukovanje, pao je i dogovor „da okrenu jedno jagnje kad igralište bude gotovo“.

-Još uvek je na dobitku samo jagnje, produžen mu je život – dodaje Tomić.

Podsetimo, ministar Goran Vesić posetio je prošle nedelje Bujanovac i sa građanima razgovarao ispred gradske crkve. Tom prilikom obećao konačno rešenje problema gradske deponije, izgradnju kanalizacione mreže u dužini od 50 kilometara u Bujanovcu, kao i izgradnju brze pruge od Niša do Skoplja koja će, kako je kazao,  poboljšati život Bujanovčana.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *