Bujanovački klubovi dobili pomoć od Sportskog saveza Srbije

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 11. decembar 2023. Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetio je prošle nedelje Bujanovac i podelio sportsku opremu i rekvizite bujanovačkim sportskim klubovima.

-Ovo je bila njegova druga po redu poseta našem gradu. Došao je na poziv Sportskog saveza opštine Bujanovac i održao radni sastanak sa predstavnicima klubova, nakon čega je sa svojim saradnicima podelio sportku opremu i rekvizite našim klubovima – kaže za naš portal generalni sekretar Sportskog saveza opštine Bujanovac Dragan Milić.

Klubovi koji su dobili, kako kaže, lopte, dresove i fudbalske mreže za golove su KK Play 017, FK BSK, FK Levosoje, Klub malog fudbala Zufo, Klub malog fudbala BSK, OK BSK, dok će Karate klub BSK dobiti opremu u toku ove nedelje.

-Reč je o simboličnoj pomoći koja će delom olakšati funkcionisanje sportskih klubova, a ono što je nama dodatno važno je to što smo, kao teritorijalni savez, dobili podršku Sportskog saveza Srbije da nastavimo sa radom i da se borimo za one ciljeve koje naš teritorijalni savez propagira – objašnjava Milić.

Dragan Milić, gen. sekretar Sportskog saveza: Imamo rešenja za bujanovački sport

Teritorijalnog Sportski savez Bujanovac, po rečima Milića, bori se za položaj svih klubova na teritoriji opštine Bujanovac i njihov cilj je da savez bude integrisan u lokalnu zajednicu, odnosno da ga opština Bujanovac prihvati kao svoj i da preko njega obavlja sva pitanja vezana za sport.

-Pozivam sve klubove koji se do sada nisu učlanili u naš teritorijalni Sportski savez da to učine – dodaje Milić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *