Služba Koordinacionog tela obezbedila parno grejanje za đake i predškolce u Spančevcu

Od sada mnogo bolji uslovi

Bujanovac, 13. decembar 2023. – Boravak mališana predškolske grupe u selu Spančevac biće mnogo prijatniji pošto je Služba Koordinacionog tela (KT) obezbedila pomoć za popravku centralnog grejanja i povezivanja ove pripremne grupe na mrežu parnog grejanja.

Kako navode u KT, u saradnji sa direktorom OŠ „Bora Stanković“ Slađanom Cvetanovićem omogućeno je da devetoro predškolaca isturenog odeljenja bujanovačkog vrtića, zajedno sa đacima isturenog odeljenja ove škole, imaju parno grejanje tokom zimskog boravka u objektu koji zajednički koriste.

„Služba Koordinacionog tela svake godine dodeljuje jednokratnu pomoć u vidu socijalnih davanja za najugroženije kategorije stanovništva u Preševu, Bujanovcu i Medveđi, kao i za posebno ranjive grupe kao što su deca. Deca su naša budućnost, te će Vlada Republike Srbije i Služba Koordinacionog tela nastojati da i ubuduće obezbeđuje sredstva za ovakve namene. Ove godine smo u sve tri opštine obezbedili sredstva za vrtiće“, rekao je v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Nenad Mitrović.

Mitrović je obišao ovaj objekat zajedno sa direktorom PU Milovanom Aleksićem i direktorom OŠ Slađanom Cvetanovićem.

Građani mogu da zakažu razgovor u Koordinacionom telu




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *