Kostić Mekica: Ja sam narodni poslanik

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 18. decembar 2023. – Goran Kostić Mekica iz Lopardinca, koji je bio na 22. mestu na listi za poslanike pokreta MI – glas iz naroda dr Branimira Nestorovića, osim Šaipa Kamberija koji je osigurao poslaničko mesto, jedini je Bujanovčanin koji može da uđe u Skupštinu Srbije. Kako kaže, iz vrha pokreta poručeno da se sprema za poslanički posao.

Kostić za Bujanovačke kaže da ga je Nestorović pozvao da hitno, dan nakon izbora, dođe u Beograd

-Moji Lopardinčani me nisu izneverili, pokret MI – glas iz naroda čiji sam kandidat na listi za poslanike, dobio je 80 glasova u mom selu, a skoro 400 u celoj opštini Bujanovac, što je više od broja glasova koji su dobile liste velikih stranaka – radikali, Zavetnici i Nada. Sinoć, po okončanju izbora, iz vrha stranke su mi javili da se pripremam za ulazak u Skupštinu“, kaže za naš portal predsednik MZ Lopardince Goran Kostić.

Hvala mojim lopardinčanima: Za Nestorovića 383 glasa u Bujanovcu

On dodaje da mu tek predstoji borba za promene u Bujanovcu na lokalnim izborima naredne godine.

-Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene i obećavam da će doći do velikih promena posle lokalnih izbora u aprilu. Zalagaću se za sva sela u opštini Bujanovac. Vreme je da pametni i školovani ljudi vode ovo mesto i da dođe kraj partijskom zapošljavanju – kaže Kostić.

Podsetimo, pokret MI – glas iz naroda, koji predvodi prof. dr Branimir Nestorović, osvojio je na parlamentarnim izborima održanim u nedelju ukupno 4,8 procenata glasova, odnosno 13 poslaničkih mandata.

Lopardince je „Najpopularnije selo Srbije 2023“ (foto)

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *