Mitrović: Posle izborne pobede radićemo na dovođenju investicija u Bujanovac

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 18. decembar 2023. – Šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović ocenio je da su Srbi u opštini Bujanovac na izborima pokazali koliko podržavaju Aleksandra Vučića i cene sve što su on i Vlada Srbije uradili za poslednjih 10 godina. Za naprednjačku listu „Srbija ne sme da stane“ koju je predvodio Aleksandar Vučić u nedelju je glasalo 4.945 birača iz opštine, a po Mitrovićevoj analizi radi se o podršci od 73,5 odsto u srpskim sredinama.

-To je izuzetno dobar izborni rezultat, s obzirom da druga po snazi srpska politička opcija, „Srbija protiv nasilja“, ima skoro pa deset puta manje glasova – rekao je Mitrović u ponedeljak za Bujanovačke.

Dodao je da ovakav rezultat znači ogromnu odgovornost prema svima koji su glasali za SNS.

Na pitanje da li građani mogu da očekuju nešto zauzvrat i šta, Mitrović kaže da ima mnogo stvari koje su započete i koje će biti realizovane. Ponovio je da Bujanovcu svakako fali investitor, odnosno fabrika koja bi zaposlila 100-150 radnika i da će se na tome raditi.

-U narednom periodu treba očekivati fabriku za prečišćavanje otpadnih voda, kao i rešavanje pitanja gradske deponije. Od ministara koji su obilazili Bujanovac tražili smo tu investiciju kojom bi se obezbedilo zapošljavanje 100-150 radnika i na tome će se svakako raditi – kaže Mitrović.

Kamberi i SNS pobednici izbora u Bujanovcu

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *