Nagip Arifi čestitao Kamberiju, nada se da će mu interesi Albanaca biti prioritet

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 19.  decembar 2023. – Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi čestitao je izborni rezultat Šaipu Kamberiju, koji je na parlamentarnim izborima u nedelju osvojio još jedan poslanički mandat u Skupštini Srbije. Arifi se nada da će interesi albanskog stanovništva na jugu Srbije biti Kamberijev prioritet.

Arifijeva Demokratska partija je uoči izbora odustala od učešća, a on zvanično nije podržao Kamberijevu listu niti je javno pozvao svoje birače da glasaju. Međutim, kako saznaju Bujanovačke, njegove pristalice ipak su glasale za Kamberija.

Stranka Nagipa Arifija: Nećemo učestvovati na parlamentarnim izborima 17. decembra

Predsednik opštine Bujanovac ocenio je da su zadovoljavajući rezultati na parlamentarnim, ali i na lokalnim u Medveđi, ali smatra da to nije dovoljno.

Na lokalnim izborima u Medveđi učestvovala je Arifijeva stranka, kao jedina albanska, i osvojila najverovatnije dva odbornička mesta.

-Duboka zahvalnost Demokratskoj partiji u Medveđi, koja je ostvarila zastupljenost u Skupštini opštine Medveđa. Draga braćo iz Medveđe, znamo više od svih o vašim teškoćama, a još više znamo o vašem otporu – poručio je Arifi.

Na izborima u Medveđi samo jedna albanska lista




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *