Mekica kao Deda Mraz: Mališanima u Lopardincu paketići, letovanje za 8 porodica (Video & Foto)

Bujanovac, 29. decembar  2023.- Učenici od prvog do četvrtog razreda i predškolci iz Lopardinca kod Bujanovca dobili su novogodišnje paketiće, koje je selo dobilo kao nagradu za “Najpopularnije selo Srbije i regiona 2023. godine”. Pored toga, članovi nekoliko porodica iz ovog sela dobili su letovanje za dve osobe.

Paketiće je u ime Mesne zajednice podelio predsednik MZ Lopardince Goran Kostić.

Deo nagrade koju smo dobili uz priznanje za najpopularnije selo bili su paketići za Novu godinu i šahovske garniture, tako da smo obradovali skoro pedesetoro dece, što svima nama mnogo znači – kaže Kostić za Bujanovačke

Nagrade su uručene i porodicama koje su, po Kostićevim rečima, najviše pomogle i doprinele medijskoj promociji sela od početka godine do danas.

-Porodice Milić, Stojković, Ristić, Nakić, Stoilkov, Kostić, Trajković i Milošević učestvovale su u preko deset akcija koje smo imali od početka ove godine i selo im duguje ogromnu zahvalnost. Oni će dobiti letovanje u Grčku za dve osobe ili boravak u nekoj od banja u Srbiji, zavisno od toga šta budu želeli – objašnjava Kostić.

Učitelji i vaspitači iz ovog sela, dodaje, dobili su zahvalnice za svoj rad i ručak u nekom od restorana u Bujanovcu.

-Posebnu zahvalnost dugujemo i preduzetnicima koji su takođe podržali naše aktivnosti, a to su Dule servis iz Rakovca, Kameni radovi Manasijević iz Jablanice, Srđan mlinar iz Levosoja, Hidrostop 001 iz Klinovca, kafe Diverso iz Bujanovca i Art group iz Lopardninca. Svi oni će dobiti nagrade od sela. Želimo da se zahvalimo i portalu Bujanovačke koji je ispratio svaku našu akciju i najviše doprineo popularizaciji sela – kaže Kostić.

Kostić koristi priliku i da najavi  rekonstrukciju seoske škole za narednu godinu.

-Obećavam da ćemo renovirati školu naredne godine. Sami ćemo se organizovati i dati sve od sebe da školu koliko – toliko sredimo, bar da zamenimo fasadu – kaže on.

Lopardince postaje najpopularnije selo u Srbiji, nacionalne televizije ga opsedaju posle pisanja Bujanovačkih

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *