Poznati estradni umetnik sa 70 paketića obradovao romske mališane u Bujanovcu

Bujanovac, 3. januar 2024. – Posle bezuspešnih pokušaja da mališani romske zajednice iz Bujanovca, koji pohađaju pripremni predškolski program, dobiju novogodišnje paketiće, vaspitaču Šukiju Demiroviću javio se jedan estradni umetnik i donirao 70 paketića vrednih 46.400 dinara.

Kako se približavala Nova godina, tražili smo pomoć za paketiće, ali uzalud smo trošili vreme. Pisali smo na adrese više humanitarnih organizacija, ali nažalost niko nije hteo da pomogne romskoj deci u Bujanovcu – kaže za Bujanovačke vaspitač Šuki Demirović, koji nam se javio preko aplikacije Javi Bujanovačkim

Javi Bujanovačkim: Građani traže osnovno – vodu, put, manje smeća i kanalizacije na ulicama

Nakon bezuspešnih pokušaja da mališane iz svoje zajednice usreći za praznike, Demirović je konačno dobio lepe vesti.

-Najpre se javila organizacija IDC iz Beograda, čiji članovi su nam rekli da mogu da pomognu time što će donirati cipelice za decu. Narednog dana dobio sam i povratnu informaciju od jednog estradnog umetnika, za koga mogu da kažem da je veliki humanitarac i čovek velikog srca, koji je donirao je 70 paketića, ali je hteo da ostane anoniman – objašnjava Demirović.

Vrednost paketića je, kako kaže, 46.400 dinara.

-Ovom prilikom se zahvaljujem našem donatoru, u ime dece, roditelja, vaspitača i direktora škole. Ujedno čestitam svima Novu godinu i novogodišnje praznike – kaže Demirović za naš portal.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *